Anotace: - - -
Uf, to je přesné jak od soustružníka. Líbí se mi, když je jasno. Moc pěkné.
28.09.2014 23:02:33 | Johny65
.."modrého slunce paprsky temné"..obdivuhodný apokalyptický obraz..až mě tiše zaržálo v kříži /na kříži skrytém/ mém..
26.09.2014 14:42:54 | Frr
Ale tak moc nééé.
Já si jen vzpomněla na fotku NASA, jak vypadají sluneční erupce v jiné části spektra. Dobře, nebudu se radši rouhat, člověk by neměl ani kvůli rýmu...
26.09.2014 15:05:22 | A42