Drnkání na rozladěnou kytaru
Anotace: ...na nic nehraju...
Melodie chraplavá
povědomě volá
Struna každá drnčivá
hraje svoje sóla
Tóny nízké vysoké
propletené znění
Černé bílé barevné
mysli nesouznění
Oprýskaná kytara
s milionem duší
Mlčenlivá ozvěna
nedává nic tušit
Přečteno 551x
Tipy 11
Poslední tipující: josuatree, Putovatel, Radhuza, enigman, AndreaM, jitka.svobodova, Amonasr
Komentáře (9)
Komentujících (6)