Anotace: <p> </p> <p style="text-align: center;">Když polykáš mou duši,</p>...
Když polykáš mou duši,
jsi klidný.
Když cítíš léto ve vzduchu,
jsi klidný.
Když ti mrznou uši,
jsi klidný.
Když auto má poruchu,
Šílíš.
Však svit Měsíce,
dostane se k tobě po lince
přímo z mého srdce
a ty roztaješ.