Anotace: ..
Včela.
V ohrožení vpichuje jed do tvé ruky.
A co se stane s včelou, která se obětuje?
Zemře.
ale stihla to...
24.03.2015 07:53:58 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?