Anotace: na památku Anneliese Michel (1952-1976),která podstoupila proces exorcismu, R.I.P.
Nesu v ruce svíčku
pro zbloudilé duše
pro ztracené v temnotě
proti zoufalství a beznaději
sama vzplanu jak pochodeň
pro lidi co zháší jiskřičku
mojí víry
každý den mého života . . .