Anotace: Bez kvete a jaro umírá
Ráno
Bezesná únava
Beze slova odcházíš
Práce
Bezduchý den
Bez tebe jsem nic
Návrat
Bezděčný tik
Beztíže prázdna
Večer
Bez konce
Beznadějná temnota
Noc
Bezútěšná samota
Bez lásky umírám
Hezky jednoduše vyjádřené zoufalství :-).
Život
Bez naděje na ní
Bez konce umírání . . .
17.06.2016 09:04:59 | Fany