Anotace: Bez legrace.
NA KAŽDÝ PÁD:
DNES
TO
ale
(po)LETííí ...
toho času, 11.9. svět
NY, 2001: Síla, maso, hnus... ÚLET. Fakt.
ten čas letí.Pamatuju si docela živě, do tý doby nic podobnýho nebylo.Čert vem všechny konspirační teorie proč a kvůli komu...spadlo to a umřeli lidi...
15.09.2018 21:45:53 | Breakthru