Anotace: nepopulární nedopis
dalas mi život
já to chápu
vidím a přijímám
každý den v zrcadle
dalas mi život
to víš
jak se stydím
že to nenávidím
popsala jsi mě permanentkou
brzo jsem pochopila
že bych byla radši
kdybys to ze mě smyla
dalas mi roky,
které jsi namalovala na černo
a sama jsi věřila,
že se začnou třpytit
dala sis pocit,
že za to můžou všichni,
kromě tebe, samozřejmě
a neslyšela
ucpala jsi mi žaludek,
když jsi mluvila,
a doteď není jistý,
jestli někdy bude čistý
měla jsem v tobě vzor,
kterým nikdy nechci být,
pro své blízké
byť snažím se v tom nerýt
vrtala jsi moc hluboko,
když jsi mířila na všechny,
které jsi měla po boku,
a nikdy nic nehojila.. ani omluvou
mám tvoji krev,
no mohly mě potkat i horší věci,
dalas mi život přeci
děkuju
naštěstí mám z tebe jen půlku,
proto ti tohle nikdy nepošlu,
netrestám tě, lituju,
že tohle o tobě píšuve svých -nácti i -ceti
už nikdy ti nebudu dcerou,
můj terapeut říká,
že to neva,
cílem totiž je,
nebát se být mámou