Kde je tvá nevinnost
Anotace: Výpliv, campy zamilované
Jsi jak plamen v lese
Co nehřeje, země se třese
Na scénu přijíždí kabriolet
S tebou a pánem co má vzhled
Unáší tě nocí
Pavoučí sítě, není v tvé moci
Dech beroucí nohy a vlasy
Kde jsou tvoje nevinné časy
Odešli s odlivem
Trvají snad v těch co jsou pod vlivem
Bolí mně na srdci nemůžu dýchat
Snad jindy a jinde můžem se setkat
Přečteno 194x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, mkinka, Imaginant, Iva Husárková
Komentáře (0)