Když spadne hvězda, chybí někomu?
Anotace: pokus o první nerýmované zamyšlení..
Když spadne hvězda
chybí někomu?
Jiným hvězdám, vesmíru?
Nevím...
Když opadá listí
pláčou stromy?
A vítr sténá v holých korunách
snad jemu se stýská.
Když vyprchá láska,
kam se ztratí?
Přejde jinam, kde jí více chtějí?
Nevím...
Ale hvězdy hasnou,
listy letí,
láska umírá,
porád, stále.
A my lidé to musíme jen nést...
Přečteno 262x
Tipy 13
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Jan Kacíř, Friday, Iva Husárková, Fialový metal, Fractura cordis aperta, Megan, Vivien
Komentáře (3)
Komentujících (3)