Co tu tak krásně voní ?
Růžový srdce smrti
smrti tu smrdí
když zemřela mi matka
začala jsem chlastat
po střechách běhat
s Batmanem se chvástat
kdo zachrání tohle město
ale kdo zachrání mě ?
dobrá otázka...*
23.11.2021 08:46:36 | Sonador
Pohled ... Z mládí ... Do zrcadla !
23.11.2021 01:00:56 | Fialový metal
To mi trochu připomnělo film s m pfeiffer kde je kyra
22.11.2021 21:55:50 | Fil
A byla vlastně i kočičí žena že jo michelle
22.11.2021 22:06:29 | Fil
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?