Matka Země úpí
voda mizí, války o ni
země praská
oceán se bouří a hladina stoupá
hadi a štíři útočí
nemoci se šíří
nikdo není v bezpečí
je konec klidnému spánku
lidé otevřeli Pandořinu schránku
těšte se na rok příští
bude stejně zlý jak ten letošní
pohleďte do svých hrobů !
Každý, co si k sobě pustí rybičko.
Tak zkus..
plavat v čistých vodách
byla by tě škoda.
Opatruj se
a kousek z víry v dobré
...pusť si k sobě
To nic nestojí:).
Přeji TI pohodu,ZDRAVÍ
a nic ať ti neschází.
31.12.2021 22:37:19 | jenommarie
Žádný problém. Proto budeme zase bujaře oslavovat jako by zítřek ani nebyl! :-D
31.12.2021 10:48:14 | Lighter