Topím se
Chtěla bych to celý vzdát.
Chci ležet v posteli
a v klidu umírat.
V alkoholu topit se chci,
ublížit ale nikomu nechci.
Alkohol se dostává do mých plic,
víc k tomu nedokážu asi nic říct.
Cítím bolest, cítím jí.
Bolí.. Možná mě pálí.
Dostávám se na dno.
V alkoholu topím se už,
škoda že tu nemám žádný nůž.
Už hladím dno rukou svou,
tma a klid kolem mě jdou.
Možná kdybych nebyla tak ubohá,
smysl života bych svůj našla.
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: umělec2, Iva Husárková, šerý, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)