Kretén
Anotace: Kdo je tu kretén? A není jich třeba i víc?
Seš prostě kretén,
Nezavoláš, nenapíšeš,
Pozornost dáš jiným,
Pak natáhneš ručičky,
Pro ty moje penízky.
Kdo ti dal právo?
Asi já.
Asi snubák
Ale vážně.
Kdo ti dal právo?
Smutná tu sedím,
Na zprávu čekám
„Naser si“ mi píšeš,
Beze slova, beze zprávy, bez volání.
...
Jsem kretén.
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, Marten, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)