Anotace: ...
Nemám načteno
jak bych ve svých létech
asi měl mít
zaslechl jsem
přeskvostné dílo
básníka našeho z největších
dekorovaného cenou Nobela
prostupovaly mnou
vlny studu
zimnice toho kam jsme to dospěli
v rovině rovnostářství
definice co se smí
co je považováno za normu
v době posledních dekád
obávám se důvodně
že pokud by kdo napsal
ódu na malé dívky
nenalezl by v současnosti mnoho pochopení
přesto je přeskvostná jeho píseň o mal.. dív..