Zpěv světlušek
Dejte mi malinkatou místnůstku
s nekonečným prostorem.
Tak drobunkou, jako když dítě
roztáhne ruce a poví
"Taaak jsem velikej!".
Dejte mi kopu času, abych mohla řvát
a brečet
a smát se
a zešílet v jeden okamžik.
Nechte mě tančit jako posedlou na tomto onom podivném místě,
dokud se hudba z
DUM BUM DAM
nezmění na
TAM TADA TADADAM
do klidného zpěvu světlušek...
Přečteno 199x
Tipy 17
Poslední tipující: Koala, Jarunka, Kan, Fialový metal, s úsměvem na tváři, Sonador, šerý, Bufik, mkinka, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)