Anotace: Anna Degenová (1848-1851)
V malém hrobečku
holčička leží
svíčky a panenky na hrobě má
modrá očička zavřela navždy
andílek z nebe
co na zem nám spad
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?