Co je v herbáři mého života :
nalepené vzpomínky
okamžiky dětství
vysušené čtyřlístky
které nepřinesly štěstí
slzy, které nezaschnou
vůně, které vyvanuly
barvy, jenž už vybledly
jak smutné je listování
příběhem mého života
Asi jsi právě nalistovala smutnou stránku...
Ale přesto - nebo možná právě proto - vznikla moc hezká báseň.
09.04.2024 00:38:30 | cappuccinogirl