Planeta
na krku mající
okov prázdnoty
Těžký je
obestřen tajemstvím
pustoty duše
Smutná je
už lásku nepozná
ale stále žije
...
..
.
zatím
Tady se smutná nota pěje, kde duše prázdnotou se chvěje a nikdy ať neříká nikdy, přece aj zázraky se dějí, no jooo, o tom Culík něco ví:-))))))). Moc hezká, ač smutněnková básnička.
22.05.2024 21:58:03 | CULIKATÁ
Zdravím, také to máš melancholické. Já jsem přijala melancholii jako součást života.
22.05.2024 15:24:30 | mkinka
Nikdy neříkej nikdy, Ondro. Ve vesmíru se nečekané kolize těles odehrávají každý den:-)
Měj se, brachu.
22.05.2024 07:16:03 | Žluťák