Lonely
na šutru uprostřed řeky
sedíce čekám
že snad klid připluje po ní
či že splín odplaví někam do dáláv
zatím však marně záchranu vyhlížím
tak si dám alespoň cigáro
a budu doufat
že se nerozjebu až polezu zpátky k břehu...
Přečteno 61x
Tipy 5
Poslední tipující: Koala, martinaV, Anfádis, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)