Ve stínu mrakodrapů
naslouchám křiku pávů
pávů ?
zlata se nenajíš
zelené střechy nekvetou
voda má cenu zlata
žijeme v ghetu pro bílé
navždy ?
komu se to nelíbí
musí zbrojit
válčit
mám pistoli a prak
Děti, hrr na ně !
Na koho ?
Nevím
ale bude jich hodně