Akrostich ponurého podzimu

Akrostich ponurého podzimu

Anotace: Kde jen byl?

Příteli můj, kde jen jsi?

Od brzkého rána se trápím,

Nenacházím stopy žádné.

Určitě jsi zdráv.

Ruce mé svírají tu bylinu.

Yzop, jenž si mi daroval.

 

Pestré listí venku upadá,

Ona ale pestrost světa uvadá.

Dopis jsem ve schránce našla.

Zpráva v něm byla k slzám. Hlubokým.

I stálo tu datum, kdy byl zastihnut

Mého milého poslední dech.

Autor neumelec_zivota, 31.10.2024
Přečteno 29x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

taky jsem takhle básnila!

je to moc kouzelné hraní

ač ponurý - bych změnila

na magické zrání :)

31.10.2024 09:32:00 | šuměnka

líbí

Dobré

31.10.2024 06:57:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel