Celý život ve tmě
a tma ve mně
pohřbena v nevědomosti
marný život žila jsem
po mnoha letech samoty
osvícení poznala jsem
jak můra letím ke světlu
už nebojím se smrti
ale života se stále bojím
raději zemřít
než se trápit
už nemám sílu
dál jít
snad mi bude odpuštěno
prosím
co že to máš raději?...tak na to holka radši zapomeň...věnuj se rašení...
06.11.2024 22:53:03 | enigman
Někdy nám ten život dává zabrat...pereme se s ním - a vlastně se tím pereme o něj. A snažíme se, aby za něco stál*
06.11.2024 17:37:10 | cappuccinogirl
každý má naloženo tolik - kolik unese!
a žádná situace není taková, by nedala se překonat
(alespoň doufám v to)
požádej o sílu, a věř, že snese se
požádej o pomoc a Vesmír udělá, co jen si budeš přát
jen na život si sáhnout - asi není východisko
pak bludná duše ke světlu se nedostaneš blízko
tak nechtěj zemřít - zkus ještě chvíli plát :)*
06.11.2024 08:29:18 | šuměnka