Anotace: Nejde odpustit
ve staré moudrosti stojí
to taková podpůrná je hůlka
že každá ztráta se zhojí
i když z páru zůstane jen půlka
znovu samota mne drásá
na duši mne bolí, nový mám šrám
opustila mne tvá krása
na pouti světem už opět jdu sám
ve staré moudrosti stojí …
ano, to svatá je pravda, vím
teď ale ta ztráta bolí
zdali Smrtce někdy odpustím?
já miloval tě, lásko, vroucně
tak jako žádnou jinou dosud
pěst svírá se nemohoucně
proč vzal mi tě nespravedlivý osud
ve staré moudrosti stojí …
ano, to svatá je pravda, vím
tvá ztráta mě ale teď bolí
zdali Smrtce někdy odpustím?
já miloval tě, lásko, vroucně
tak jako žádnou jinou dosud
pěst svírá se nemohoucně
samota je pravý můj osud
Tohle mne ohromilo
A už dlouho me nic tak nepřekvapilo (mile)
Mas uzasnej hlas, hudbu, vsechno..
Tohle je uplne profi nahravka!!
Radio přelaďuju, pac me český věci trhaj uši
Ale tebe jsem si bez přehánění (a poklonkovaní) pustila několikrát dokola..
11.11.2024 19:05:29 | šuměnka
Aha, pomoci AI..
To je trochu osvetleno, ale i tak tleskam..!!
Asi te někdy poprosim, abys mě to naučil
11.11.2024 19:09:19 | šuměnka