V Zapovězeném lese
hrdě se nese
napůl člověk napůl kůň
neosedláš toho tvora
je to KENTAUR
milé děti !
Do knížky
jako záložku
ukryj jednu ponožku
Lucius Malfoy že se zlobí ?
raduje se skřítek Dobby !
Vzhůru pírko zlehka stoupá
na magická slůvka
WINGARDIUM LEVIOSA