Když chceš pikýrovat mandragoru, dej si špunty do uší
ona hrozně křičí
ty jí chceš dát výprask ?
Nimbus 2000 nemete, ale dobře létá
Hedvika zavřela oči, nehouká
houká Bradavický expres
ve vlaku se Ron v nose šťourá
a Hermiona furt poučuje
podél trati běží Kentaur, cosi ukazuje
no a jak to bylo dál ?
Já nevím
z toho snu jsem se probudila
do našeho světa
s rozškrábaným čelem
jsem to pořád já - autor rybka ? ? ?