Ježek v kleci spí
máš žlutý špendlík v kapse ?
ten jej probudí
Temné, křivolaké uličky
siluety v oknech
papoušek nelidsky křičí
kohosi mordujou
dole ve sklepení
po kočičích hlavách
potichu našlapuj
strachy zadržuj dech
duch kata zjeví se
když půlnoc odbíjí
ve Stínadlech