Anotace: Reálný příběh na motivy nepřekvapivě nepravděpodobného textu písně.
Navzdory hříchům svým
se změnit nezkusím
Ať vyslyší má slova,
tak zítra zase znova
Navzdory hříchům svým
je to mým bohatstvím
Dej mi šanci poslední,
jako předtím mnoho dní
Navzdory hříchům svým
se trápit nemusím
a možná, že si víc než troufám,
už zas po jiných koukám
Prostě ti na rovinu říkám,
Ty budeš doma, nepůjdeš nikam
Jsi pro mě zázrak století,
já hledám další oběti