Vopodlahu
Anotace: Nepochopit je normální, do předu nás to pohání. Kdyby všichni všechno veděli,hned by...
Nepochopit je normální, do předu nás to pohání.
Kdyby všichni všechno veděli,hned by jsme byli v prdeli!
Nemluvím sprostě v úmyslu, sám se ztrácím v nesmyslu.
Politika je jak blbec, jak bratr zemědělec.
A bratr nezamysl, nemá skoro smysl.
Vždycky něco nefunguje ale to přejde, o to tu nejde.
Zažít si život a nebránit smrti, mám vás rád,
i mé budoucí děti!
Komentáře (0)