Iná
Anotace: čas prináša uvoľnenie, ale dokáže byť napätým..
Bola si mojim zázemím
náruč, v ktorej bolo bezpečno
nech za oknom padali hviezdy alebo bomby.
Bola si tou,
s ktorou moje tiché myšlienky
vnoci ulíhali a každé ráno povstali.
Bola si
v každom mojom pohybe
aj keď som tak bojovala s tvojim ty.
Bola si
aj tým, čím som ti nikdy nepovedala
že si a môžeš pre mňa byť.
Bola si,
už niesi
a ja nemám nič.
Přečteno 444x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, nebech, fijalka, Robin Marnolli, jitoush, enigman, Isquieasuus, Amonasr
Komentáře (1)
Komentujících (1)