Anotace: .
budeš mi nandavat
čelenku z květů
až všechno kolem
uvadne
do posledního květu
budu se snažit
nerozplynout se ve svých snech
které jsou mojí realitou
koňakem a potupou
až do úplného konce
česat borůvkové vlasy
a upíjet z rudých mých rtů
zasévat nová semínka
naděje
až do jiných světů
budu se tě držet
při jízdě bez hranic
a konce
s větrem ve vlasech
tohle je má představa ráje před koncem
do té čelenky jsem si domyslel květy.. třeba z takových bezinek. :)
to by snad k těm borůvkovým vlasům šlo. :)
26.01.2014 00:26:43 | PacificTrans