Anotace: úsměvy z peřin
Chtěla bych popsat krajiny.
Myslím všechny, které vidím,
jsou plné barev, plné vůní.
Chtěla bych popsat krajiny a obličeje.
Všechny, které potkám,
jsou plné výrazů, plné příběhů.
Chtěla bych popsat krajiny,obličeje a pocity,
které cítím.
Jsou barevné, plné vůní a tváří se, že chtějí psát příběhy.
Chtěla bych.