Anotace: ...
Den dá mi modro do teskných písní
jen proto aby se vysmál do očí
křikem drozdů a sýkor
ve chvíli té
v níž lasice vydechne lačnou melodii hladu
promísenou rytmem krve.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?