Anotace: o které se můžeme opřít
Slyším, jak ti tepe na krku
zlatá žíla, zlaté dětství,
kdy všechno šlo tak,
jak se dalo čekat
klidně do rána kvůli
polibku k vůli,
vzpomínáš?
Žijmeme mezi zdmi,
o které se můžeme opřít.
Co víc si přát, když
stačí mi snít
ponořená do tvé vůně,
co by bylo, kdyby
si tuhle otázku
dějiny připustily?
Já nevím.
Nevím.