jediný osud mení všetko
na hranici zúfalstva
nájdeš jeden dôvod pokračovať
možno narazíš aj na bod pokoja
ale cestá nieje nikdy jednoduchá
spamätať sa nieje možné východisko
ďalej plávaj v tomto sne
nájdi jeho príčinu
a dávaj pozor čo ti hovorí ..
je to na tebe
vždy sú dva smery ktorými s možno vídať ...
ty si svojho osudu pánom
tak si poslúž
vždy to bolo všetko iba na tebe ...
ale pozor je tu aj mínové pole ...