Hádanka - jen pro náročné
Anotace: Náhled do problémů obyčejného člověka a jedné ze společností, na nichž jsme závislí úplně všichni ( aneb energie vládne světu).
Hádanka : POZOR, pouze pro náročné!!!
"Byla jedna společnost,
reklam v tisku měla dost.
Děti za ni mluvily,
šetřit všechny učily.
Teploučko a světla svit, za pár korun když chceš
mít,
stačí jenom podepsat
a můžeš se začít smát.
Jaké je však překvapení,
když z těch slibů pak nic není,
heslo této společnosti
zní "Nám všechno, peněz dosti",
zákazníka ulovíme, pak se krásně vymluvíme,
na počasí, strany, vlády,
jejich vina, jejich pády,
ty ubohý konzumente zaplať, zaplať
a buď rád, že se můžeš v zimě hřát.
A že nemáš na úhrady,
není problém, ze zásady, smlouvu s tebou zrušíme,
my se vždycky najíme.
Že nemůžeš vařit, prát, a co my s tím,
zaplať, budem si zase hrát.
Byla jedna společnost,
reklam v tisku měla dost
s chudákem však nechce hrát, proč,
přece nemá mu už co brát."
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
Komentáře (2)
Komentujících (2)