Anotace: Seděla jsem na okně, ve kterém svítalo a divila se, kolika ptákům je do zpěvu.
Bylo to jako prázdnota,
co se chytá okrajů kůže a snaží se
dostat ven, vyškrábat se, ale
každý pokus je marný.
Až nakonec /na konec/ padá
hlouběji a hlouběji do mělčiny,
plácá se v hrudním koši.
Bylo to jako oblaka,
oblaka v průhledném šálku.
Ale co bude, až spadne poslední hvězda?
Pak bude nebe na zemi ... :)
29.07.2014 22:45:36 | Favi
Oo děkuji, tohle udělalo můj den báječným, že mě to nenapadlo. Děkuji, děkuji, děkuji!
30.07.2014 13:05:25 | Skořicová princezna
dáš si kefír a zvykneš si na nebe bez hvězd
29.07.2014 18:50:40 | CoT
Můj milý kamaráde, copak by to bylo za nebe? Leda by bylo kefírové.
29.07.2014 20:27:28 | Skořicová princezna