Vyznání - Epitaf
Anotace: Rudis odešel do básnického nebe.
Žáru lásky podléhal pokaždé znovu,
takže předstihl i Kasanovu.
Jeho životní příběhy, samá fraška,
překonal tím i Jaroslava Haška.
Nad fantazií jeho děl
i baron Prášil by se rděl.
Avšak:
Ve svém zápolení odvěkém,
měl snahu stát se lepším člověkem.
Co dodat, co říci,
byl to krásný chlap
a voněl skořicí.
S láskou a úctou manželka Itaut.
Přečteno 419x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)