Anotace: ...
Pojď se bavit o smrti,
vždyť už nám není dvacet
a bůh ví kdy tu budem zase
takhle sedět
takhle bez dětí
Pojď listovat vzpomínkami
ne,nechci kazit večer
natož hloupě brečet
nad fotkami
Litovat toho, co už není
a co bývalo dřív tak samozřejmé
jak po noci den.Dejme
tomu, že jsme smrti blíž.
Ta není k zastavení.
Tak ti v den našeho výročí
znovu hladím vlasy
a i když náš smích zhasl
při vzpomínce na smrt
naše láska, ta ji odročí.