v horkých kruzích
Nestihla vidět.
Zapomněla vnímat.
Stačila se tvou myslí probít.
Zkoušela lětět z pádu vstávat.
To vše s tebou stihla prožít.
_________________________________
Nepotřebuji vidět,potřebuji vnímat.
Lhala jsem tak,až jsem se začala zamotávat .
Jsem ráda,že víš vše a já nemusím před tebou nic skrývat.
Víš víc,něž mysl stihla vnímat.
To vše s tebou prožívám .
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Wertlosigkeit, knihomolka
Komentáře (0)