POHLED
Anotace: POHLED Tvůj zastřenej pohled k ránu na baru byl silnější než absinth v nás....
POHLED
Tvůj zastřenej pohled k ránu na baru
byl silnější než absinth v nás.
Chápal si význam květiny v mejch vlasech
a já řekla kamarád - místo přítel.
Tvůj pohled v mý mysli
a v uších Blue Sunday
mě dovedly do dalšího nonstopu,
kde noc bojuje s rozbřeskem
a já s pocitem viny.
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Cappp, zelená víla, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)