Anotace: ... asi vždy nepochopená
Povídám,
mám strach z ženy,
která mi věštila
bojím ze snu,
který jsem prožila
Povídám,
že slova se vryjí,
nepřemýšlím nad tím
prostě to vidím.
Povídám,
že musím být silnější
než prokletí,
co kolem našich hlav
proletí.
Povídáš,
že je potřeba
řešit
důležitější věci
třeba
třeba
co jsem dnes měla
k obědu.