Bílá jízda
Anotace: Rukavice, helmu, brýle...
Zahlédla jsem
postavu v bílém
jen koutkem oka
Zaslechla jsem
cíp jejího pláště
jak zašustil o vzduch
Ucítila jsem
mrazivou jiskru
dotknout se tváře
Snad se brzy
zase potkáme
bude
v manšestrovém kostýmu
Přečteno 752x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, knihomolka, Jort
Komentáře (3)
Komentujících (2)