Anotace: ...pro všechny černý beránky a tygry v klecích
Líbí se mi. na úvod pěkně vržená kostka do hry...přeju hodně inspirace:-)
05.02.2015 19:56:20 | Robin Marnolli
Líbí se mi velmi.
Pokud ti to nebude vadit, dovolil bych si ti ale navrhnout jednu drbnou změnu slovosledu.
Konkrétně z "když se noc těsně..." na "když noc se těsně...". Jelikož máš nad tím korespondující rým vystavěn jako předrážku a tři trocheje, tak se pak člověk zadrhne, když to chce přečíst stejně. Takhle by ti zase vznikla předrážka a trocheje, namísto daktylu na začátku s hodně nepřízvučnými prvními slabikami ;)
T.
04.02.2015 20:18:23 | Tom Dvořák
Ach.... Asi máš pravdu, ale v záchvatu kreativity mi padala slova na papír tak, jak jest uvedeno, nejsem dadaista&základy poiétiké mám, ale skutečně tento detail nechám tak, jak jest uvedeno. Děkuji za názor.
04.02.2015 22:19:31 | Pěna dnî
Ty trans-akcentace prostě moc řeším, pač studuji Tvorbu textu. Pokud to nevadí autorovi, a při recitaci si s tím hravě poradí, tak už není co řešit ;)
05.02.2015 19:09:08 | Tom Dvořák
Krásná báseň a hlavně má co říct. Budu se těšit že budeš mít i nadále co nám oznámit, vítej na literu, ať se ti tu líbí:)
04.02.2015 19:00:38 | Lioness