Anotace: https://soundcloud.com/claviq/sadness-of-the-world
rozhlédni se kolem sebe ještě jednou a uvidíš i pravý opak, budeš-li chtít..
a vůbec.. jak se měří štěstí? co znamená, že je někdo z devadesáti procent šťastný? jak může někdo vědět, že retardovaní či chudí na duchu, jsou šťastnější? jak..?
mimo jiné myslím, že toto je možná něco jako úvaha, poezii (ani ostatní) v tom nevidím..
17.02.2015 19:55:24 | Amelie M.
fascinuje mě jak i dnes, v roce 2015 k tomu všemu na literárním portálu si lidé myslí, že snad se poezie musí rýmovat aby byla poezií či co. Slečno, přečtěte si věci Allena Ginsberga nebo Charlese Bukowského. Pak řekněte že to není poezie a budete sama proti celému světu.
17.02.2015 20:25:39 | Jiří Rýha
oh, ty žiješ jinde, než já! lidi i svět jsou v poho, to ty jsi nešťastný :-(
17.02.2015 19:48:00 | hledač
ne, minimálně česká republika naprosto není v poho. Vem si, že já pobývám pár kilometrů od TOHO člověka, od TOHO prasete na hradě, co nás "reprezentuje." Pokaždé když si uvědomím, že ho mám ve SVÉM městě, ve SVÉM státě, že někdo jako ON má vypovídat o mně a o mé zemi, udělá se mi nevolno a musím si vzít prášek. Pak si vem, že všichni v mém okolí prožívají neskutečné utrpení a já zrovna tak. Chození na úřad práce, je kapitolou samou pro sebe. Ano, já věřím, že někteří lidé mohou žít diametrálně odlišný život a dokonce se v tomto státě cítit "šťastně," ale takoví lidé mají podle mne buď růžové brýle anebo si prostě odmítají přiznat pravdu. peklo jsou ti druzí, atakdále.
27.06.2015 03:45:05 | Jiří Rýha