Anotace: ?
Rozděluji
Nedávno při rozvodu
dělili jsme nábytek
na polovinu
došlo i na knihovnu
dloho jsme se
nemohli shodnout
nakonec přišlo
řešení
žena si nechala
první část
a já tu druhou
kni-hovna
Sice nevím co si mohla vzít paní za kni, ale rozesmál si mne.
23.05.2015 21:11:01 | Lilien