Anotace: Autora pronásleduje Facebook otázkou,-co se vám honí hlavou. A ve snaze vyhovět...
Hledaje odpověď na otázku
co se vám honí hlavou
vnořil jsem naběračku
ve svou lebeň holou
večer pod limbou
v pozici lotosového květu
dostalo se mi poznání
mám zcela prázdnou hlavu
jen vítr tam foukal
když otevřel jsem ústa
a z rohu do rohu
honil suché listí
jinak tam nebylo nic
jen dole trocha písku
Tao jsem naběračkou
nezachytil