Anotace: úskalí sezony
Název tvého dílka vyvolal u mě úsměv, nevím proč, připomněl mi "podivnost, půvab, krásu a pravdu" - představující kvantová čísla kvarků, jež sami o sobě jsou méně až málo :-))
Podzim mám ráda, je úžasný barvami, hezké, Zdeničko :-)
30.09.2015 22:27:37 | Helen Zaurak
To taková hříčka mě tu napadla... Báseň o kvarkách - už se těším, že na něco přijdeš.
01.10.2015 20:02:47 | A42