Anotace: - infantilní -
občas bych ti toho chtěla hodně říct,
jako třeba:
mrzí mě, že tě doma nechávám samotnou
a nevím, co si počnem, až nebudem mít psa
a odpoledne nebudeš mít koho vítat
a nebude nikdo, kdo by vítal tebe
taky delší dobu vím,
že táta už tak úplně není náš
a stejně mi nejde ho neobejmout,
když se pozdě večer vrátí z práce
zdá se mi, že dost piješ,
a mám strach, že se mi jednou ztratíš,
zasněná někde v pihovatém nebi,
kam tak ráda chodíš, když si dáš moc červené
je toho moc, co bych ti chtěla říct
ale stejně vždycky začnu a skončím tím,
že jsi krásná
Silné sdělení, dotýkáš se jazýčkem ohně a chladíš rosou, doufám, že bude lépe pro Vás pro všechny
16.01.2016 20:00:05 | Akrij8
Konečně něco od tebe:-); Už jsem ani nedoufal. Pěkný.Ta hra niterných myšlenek s bojem (obavou), co vlastně opustí ústa, a že vyjádřit své pocity je někdy zatraceně těžké?!...pěkný.
28.12.2015 10:14:39 | Robin Marnolli
zasněná někde v pihovatém nebi - krásně jsi "TO" vykreslila slovy (alespoň pro mne)
27.12.2015 23:24:32 | Papagena