Lepší než pod sebou podřezat větev,
je s radostí vyšlechtit ztepilý strom.
Jsme s léty moudřejší,
dospělí v dětech.
A místo srdce
zrcadlí se obrovský zvon.
Hrajeme hry, co pravidla nemají,
výhru než prohru snášíme snáz.
Sny, ty už jen žijeme,
dávno se nezdají
A největší bohatství
je stále ukryto v nás